Rosé


Rækkefølge på vinene efter kvalitet og pris:
  • Kamanterena Rosé

    Kamanterena Rosé

    En særskilt frisk glødende Rosé farve, der viser dens friskhed.

    Vinen har en aroma af skovfrugt, der understreges af den klare duft af en frisk rose.

    Den fremstilles af druen Lefkada.

    Virker kølig og fuld på ganen.

    Alkoholprocent 12,9 %.
    Restsukker 3,5 g/l.
    [Se mere..]
  • Mirto

    Mirto

    Mirto er en frisk tør rosé produceret af vineriet SODAP på Grenache og Mattaro.

    Druesaften opbevares sammen med skallen nogle få timer, før saften sættes til gæring. Denne proces giver Mirto dens skønne og afrundede karakter.

    Til Kir: Tilsæt is og nogle dråber solbærsaft.

    Serveringstemp. 5°-10°.
    Alkoholproc. 11 %.
    Restsukkerindhold 1,8 g/l.
    [Se mere..]
  • Kokkinelli

    Kokkinelli

    Kokkinelli er en frisk halvsød rosé produceret af vineriet SODAP på Mavro tilsat en smule Carignan Noir.

    Druesaften opbevares sammen med skallen nogle få timer, før saften sættes til gæring. Denne proces giver Kokkinelli dens skønne og afrundede karakter.

    Serveringstemp. 5°-10°.
    Alkoholproc. 11 %.
    Restsukkerindhold 40 g/l.
    [Se mere..]
 
 
Dancyp Vinimport
Østervænge 14
Øster Lindet
6630 Rødding
Telefon: 74 84 61 52
Mobil: 40 15 61 52
Fax: 74 84 61 58
E-mail: witt@dancyp.dk

 
Følg Dancyp på Facebook